ÖltésTöltés: tanuljunk újakat!

2014. március 16.

 Ti tudjátok, összesen vajon hányféle, simogatnivalóan szép felületet mintázó horgolt öltéskombináció létezhet? Én nem, de félek tőle, nem biztos, hogy belefér majd a földi létbe, hogy mindet kipróbáljam. Azért a gyűjtögetés nem árthat, íme a kedvencek közül három - természetesen folyt. köv.

 

A Ribbonberry nem az a haladós minta, de nagyon megnyerő a végeredmény, és a leírás szuper részletes és érthető, képekkel, videóval, sőt konkrét mintákkal is (körsál, kézmelegítő, lábszármelegítő). A romantikus elnevezésű Holding hands, feeding ducks, amit Birds of paradise néven is emlegetnek, ezzel a színátmenetes fonallal gyönyörű mintát ad, de érdemes lehet még körülnézni itt, hogy ki milyen csodákat alkotott ezzel az öltéssel. A Crunch stitch pedig igazi egyszerű de nagyszerű típus.

A bejegyzés trackback címe:

https://simakotes.blog.hu/api/trackback/id/tr625863888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása