Fonaltárolás felsőfokon

2014. április 23.

yarn-cans.jpg

Huhh, annyi a szép fonal, ugye? Tapogatni, nézegetni, rakosgatni is kész élvezet. Eleinte mindig egy-egy fonalba szerettem bele, és ahhoz kerestem projektet. Most már igyekszem először a célt kitűzni, és megvenni hozzá a megfelelő mennyiséget. De nem megy. Vannak otthagyhatatlan darabok, mindenki ismeri a helyzetet, amikor egy gombóc odaszól neki a bolt polcáról, és nagy, ártatlan szemeivel befűzi, és már nincs menekvés. 

De hova tegyük őket?

3824421_orig.jpg

 Vannak a dekoratív, de nem túl sok fonalnak helyet adó ötletek:

fiókból polc, kalitka, fogas, üveg, lámpaernyő, kerek dobozok

És vannak a nagyobb volumenű tárolók, amik baromi jól tudnak festeni... (nekem azért gyanús egy kicsit, hogy csak akkor ilyen látványosak, ha egyenletes színeloszlású a várakozó fonalak rengetege).

fiókok, körpolcok, szekrényben, textilpolc, szoba, asztalüveg mögött, cd torony

A kedvencemet a végére hagytam, brilliáns ötlet ez a fonalfal, szép is, praktikus is, egységes is. (Egyetlen hátránya, hogy a nem használt darabok gondolom igencsak porosak lesznek.) De egy fene, a látványért cserébe leporolgatnám őket néha ;)

fonalak a falon

 

A bejegyzés trackback címe:

https://simakotes.blog.hu/api/trackback/id/tr76071653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása