Januári depiűzés felsőfokon - vackolódj be!

2015. január 25.

cozyyy.png

Az időjárás mostanában egészen felháborítóan fos kiábrándító.. Tényleg, szombat reggel egyszerűen nem találtam rá szavakat. Hihetetlen, mennyire elűzi minden motviációmat, ha egy hétig nem látom a napot. Ezért úgy döntöttem, hogy proffesszionális módon bevackolódom a hétvégén: kötök, szívmelengető mintákat gyűjtök, hátha sikerül egy kis melegséget csempésznem nektek is...

 

1. Az elengedhetetlen kellék - A megfelelő takaró

Egy jó meleg takaró alatt megbújni a legjobb, pláne ha te készítetted! Minták: színes, lábas horgolt a Purl Soho munkája, sárga-kék granny minta, fehér vastag, kockás vastag, fehér horgolt a fotelban



2. Tea-kávé-forrócsoki-forralt bor - A lényeg hogy meleg legyen

Készíts valami forró italt és rögtön készíthetsz hozzá bögrefogót is! Jó, tudom néhány ismerősöm szerint a bögreruci a világ legfeleselegesebb dolgai közé tartozik, de szerintem aranyos naaa.. 

bogrek.png

Horgolt és kötött minta. A kötött az én agyszüleményem, magyar minta is elérhető hozzá itt.

3. A szupervédelmező mamusz - Ha esetleg kimerészkednél a konyhába

mamusz.png

Na jó, mamuszok terén már egyszer írtunk egy fergetegesen kielégítő bejegyzést, de mivel azok mind horgoltak voltak, bedobok két kötött ötletet is inspirációnak. Vastag zokni, (csak be kell regisztrálnod, ha le akarod tölteni), kék-szürke szépség

 

4. Ha mégis ki kellene mozdulnod otthonról - Jajnekemnee, teljesen ki!?

Ha mégis úgy adódna, hogy véget érne a hétvége és ki kell merészkedned az esős-havas, taknyos-hideg utcára (és épp mosásban van a fentihez hasonló horgolt kezeslábasod), akkor sosem árt egy meleg pulcsi és néhány színes kiegészítő:

Színes kesztyű (ujjkilógatós), színes egyujjas kesztyűk, sárga sapka és a sál, ami varrt és a széle hotgolt. Illetve ha pulcsikötéshez lenne kedvetek, ezen az oldalon 10 egyszerű, ingyenes mintát gyűjtöttek össze.

 

5. Kötés, horgolás minden mennyiségben!

hepi_antidepi.jpgÉs ha nem tudnád mit csinálj otthon - köss vagy horgolj! :) Ugyanis mindkettő bizonyítottan antidepresszáns, egyfajta éber figyelmet generáló, "meditatív tevékenység". Legalábbis a legfrissebb vizsgálatok szerint, de nemsokára írunk erről is egy hosszabb bejegyzést. Szóval tűket a kézbe, mamuszokat fel és viszlát téli morcogás!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://simakotes.blog.hu/api/trackback/id/tr387105357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása