5 szülinapi álomajándék fonalbolondoknak

2015. március 02.

main_image_simakotes.png

Vészesen közeledik a Sima kötés blog első születésnapja! Elgondolkodtunk rajta, mi lehet az a top öt ajándék, aminek minden kötőrült, fonalbolond és megszállott horgoló örülne.. Na persze semmi célzás, nem kell ám nekünk ajándék, tényleg.. (De azért elküldöm az összes ismerősömnek ezt a bejegyzést, biztos, ami biztos.. ;)

1. Egy menő szatyor a készülő kötött/horgolt projektnek
kotes_horgolas_1.png

A kötni és kötni hagyni szatyrot itt tudjátok megvenni, a Trónok harcás teleset itt, a mobil alkarlógót meg itt. A többihez sajna nincs bolt, viszont a harmadik szatyor elkészítéséhez pontos leírást és mintát tudok adni itt, mert az az enyém.. :) 

 

2. Különleges kötőtűk/horgolótűk
kotes_horgolas_2n.png

A legelső képen egy csomó csodaszép Knitpicks-es tű van, a horgolótűket és az utolsó két tűt kézzel faragták. Az utolsó tűnél mondjuk kissé zavarna az a kis göb a tű háromnegyedénél, de azért gyönyörű. (Ráadásul nekem még egy varázspálca is eszembe jut róla, ami azért nagy pluszpont..) Az utolsó előtti kép pedig, igen, jól látjátok: világító horolótűk! Így még a rosszul világított volánbuszon is folytathatod a csipkesálad! ;)

3. Egy parktikus fonalbödönt?

kotes_horgolas_5.png

Baromi idegesítő tud lenni, amikor két különbőző színű fonallal kötsz/horgolsz és folyton becsvarodik és összegabalyodik a két szál. Erre való a fonalbödön! (Ez valószínűleg nem a hivatalos neve, és én az orrlyukasat választanám..)

4. Egy kis segítség a blokkoláshoz, mosáshoz

kotes_horgolas_4.png

A Soak egy öblítés nélküli kézi mosószer, sokféle illatú és külön kézi kötéssel készült gyapjú anyagokhoz tervezték. Az alsó két cucc pedig minden blokkoló álma: zokniforma és blokkoló tábla.

5. Ékszerek igazán megszállottaknak
kotes_horgolas_3.png

Ha mindenhol meg akarod mutatni elköteleződésed a kötés/horgolás iránt, a fenti ékszerek jól jöhetnek. Van köztük néhány igen hasznos darab is, mint pl. sorszámláló gyűrű, horgolótű nyaklánc (abban az esetben, ha váratlanul szembejönne veled valami horgolható anyag), tűmérő nyaklánc és az egy incses nyaklánc is jól jöhet, ha esetleg egy amerikai minta alapján dolgoznál...

+1 joker ötlet: FONAL (minden mennyiségben.)

sokfonal1.jpg

 

És ha elég jó voltál és elég fonalat kaptál, nézd meg,
hogy hogyan tárold őket!

A bejegyzés trackback címe:

https://simakotes.blog.hu/api/trackback/id/tr667233401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsanett Gyurom 2016.12.13. 18:34:37

Üdvözlöm Önöket! Szeretnék kérni elérhetőséget! E mail cím vagy tel.szám! Köszönöm
süti beállítások módosítása