Így kössünk belsőséget!

2014. április 04.

 

Miért jó felboncolt békákat kötni? Én tényleg nem tudom, de ha lenne a bélkötésnek nemzetközi nagykövete, egészen biztosan Emily Stoneking lenne az.

Emilyt rendkívül érdekli a művészet és a tudomány találkozása. Többek között ezért is köt anatómiai képeket, felboncolt állatokat, kollekciója aKNITomy néven érhető el az Etsy-n. Egy-egy komplett kötött képért akár 115 dollárt (kb. 25 000 Ft) is elkér, viszont ha csak a kedves döglött állatka kötésmintájára lenne szükségünk, azt olcsóbban megúszhatjuk. (kb. 1-2 ezer forint)

Emily viszont nem csupán kibelezett állatkákat szokott kötni, néhány művének megkegyelmez, mint például a fenti cuki hörcsögnek is. 

Ha esetleg te is a szervkötés rögös útjára lépnél, az alábbi galériában találhatsz néhány fincsi belsőséget, alul a minták linkjeivel.

 

tüdő és szív, giliszta, agysapka

A bejegyzés trackback címe:

https://simakotes.blog.hu/api/trackback/id/tr585911587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása