Felismered ezeket a hiperrealisztikus horgolt madarakat? - Kvíz

2019. március 03.

horgolt_madarak_02.png

Múlt héten nagy erőkkel horgolt tavaszi ajtódísz mintákat kerestem otthonra, elsősorban valami állatosat, mikor egészen véletlenül belebotlottam Jose Heroys horgolt madaraiba. Leestett az állam mennyire csodálatosan élethűek! Egy pillanatig el is gondolkodtam, mennyire nehéz lenne egy ilyet horgolni, de aztán inkább lemondam róla.. :D Inkább úgy dönöttem, megosztom veletek ezeket a szépségeket és teszek egy próbát. Fel tudjátok ismerni a különböző horgolt madarakat? ;) A poszt végén pedig, hogy azért ne maradjunk minta nélül, találhattok egy jóval egyszerűbb horgolt madár videót is.

És most jöjjenek a madarak és a teszt! :) 

 

Ha nem csak nézegetnétek, hanem eseteg meg is vásárolnátok a madárkákat, Jose Etsy olaldalán megtehetitek. Ha pedig magatok is szívesen horlgolnátok egy egyszerűbb madarat, ajánlom az alábbi megacuki, papagájos amigurumi videót. Bár nem olyan hiperrealiszikus, mint a fenit madárkák, de meglehetősen egyszerűbb a minta. Japánul beszél benne a hölgy, de ne ijedjetek meg, feliratban minden sor előtt angolul leírja, hogy mi a minta és elég jól kivethető amit csinál akár a minta nélkül is.

Szívesen megtanulnál horgolni személyesen tőlünk?
Iratkozz fel induló workshopjaink egyikére!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://simakotes.blog.hu/api/trackback/id/tr7314643884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása