Ez is egy..

2014. augusztus 06.

IMGP1321_1.JPG

Ígérem, egy ideig ez lesz az utolsó táskás poszt. A nemrégiben rám törő táskavágy folyománya volt egy, meg még egy bejegyzés e témában, de a projekt nálam, jelentem befejeződött, ez lett az eredménye. 

IMGP1317.JPG

Szerethető darab lett, már pár hete nyűvöm, és bírja. A bélésre különösen büszke vagyok, régi pizsimből készült, és van benne minden, kis zseb, nagy zseb, zsepitartó, kulcskarabiner. A tatyóhoz az inspiráló darab ez volt, csak a pántot máshogy oldottam meg. Schoppel Wolle Reggae fonalból készült, kb. három gombócból. Ezt a fonalat nagyon szeretem. 

IMGP1325.JPG

Ha bármelyikőtök táskakészítésre adta volna a fejét mostanában, ne habozzatok, küldjetek nekünk képet róla, szívesen kitennénk a ti munkáitokat is!

kepatmeretezes_hu_IMGP1316.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://simakotes.blog.hu/api/trackback/id/tr236579327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása