Meleget a lábaknak is!

2015. február 09.

teli_labravalok.png

Egyelőre nem úgy tűnik, mintha fogyna a tél ereje, hiába is űzzük nagy erőkkel a farsangi mulatságokon. Annyi baj legyen, legalább lehet nagyokat szánkózni, és még most sem késő belevágni valami vastagfonalas, meleg téli holmiba. Nekem nagyon tetszenek a csizmából kikandikáló lábszármelegítők, és mivel még nincs ilyenem, gondoltam, itt az idő szétnézni, milyen is legyen.

Első körben jöjjenek a minta nélküliek, inspirálódni az sem rossz, katt a képekért:

Ezekhez pedig leírást is találtok. De a lábszármelegítő nem tűnik bonyolult műfajnak, szóval kedvenc öltéssel mahinálva lehet valami teljesen újat is kreálni.

 baglyos, csíkos, szolid, balerina

 

gombos, bohém, barna, narancs

 

hullámos, szürke, masnis

 

És ha nagyon szorít az idő, vagy az újrahasznosítás jegyében szeretnénk cselekedni valamit, akkor a jó öreg régipulcsi-reloaded módszerrel csak két nyisszantás és némi szegés után máris kész az új modell:

pulcsiból

 

Ha már lábravalók, akkor egy-két kihagyhatatlan egyéb ötlet a témában... 

szeklabak.png

 kutyamacskalabszar.png

 székcipők, kutya, macska

Abbahagyhatatlan, rengeteg a jó minta, neki is állok, mielőtt kitavaszodik!

A bejegyzés trackback címe:

https://simakotes.blog.hu/api/trackback/id/tr357156219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása