Kreatív ötletek Valentin napra, még azoknak is akik utálják

2015. február 13.

sziv_kotott2.png

Igazából nem akartam Valentin napi bejegyzést írni, mi a barátommal nem tartjuk és nem is különösebben szoktam észrevenni ezt az ünnepet. De aztán eszembe jutott: mi van, ha viszont valaki nagyon várja már? És különben is, olyan sok szép szívecske mintát halmoztam fel pinterest tábláimra, miért is árthatna egy romantikusabb gyűjtemény? De azért mégse hódolnék be a Valentin-őrületnek olyan simán és szeretnék azoknak is ötleteket ajánlani, akik különösképp utálják ezt a ünnepet...

Hősszerelmes Valentinozóknak

Egész februárban a romantikus vacsimenüt tervezed? Vagy csak meglepnéd kedvesed (feleséged, férjed, pasid,csajod) valami kis aprósággal? Az alábbi válogatást neked találtuk ki!

Horgolt nyilak, romi kesztyűkmini horgolt szív, horgolt ajkak, szívecskés ceruzavég és a nemez szív. Ohhh ezek a cuki ajándékok garantáltan feldobják a Nagy Napot!

Gyűlölködő anti-Valentinoknak

Már a rózsaszín puttók gondolata is undorral tölt el? Minden párocskát elüldözöl a közeledből gyilkos auráddal? Fejezd ki kötéssel és horgolással nemtetszésed. A fenti dolgokat ajándékba is kötheted, de a legjobb, ha mindegyiket csak és kizárólag magadnak csinálod.

A fenti csodás ötletekből sajna csak a sörösüveg és a zombifejek mintája érhető el online. Ha pedig épp nincs időd vagy kedved kötni (vagy pedig nem tudsz, akkor nézd meg ezt!), akkor az alábbi képeslapok, sütik és dekorációk is feldobhatnak egy anti-Valentin napot: 

A semleges tábornak (azt hiszem ez lennék én)

Azoknak, akiket ez az egész ügy hidegen hagy és gyakran csak 15-én jönnek rá, hogy jaaa tegnap volt?, azt ajánlanám, hogy továbbra se csináljanak semmit. Folytassák eddigi kötött/horgolt projektjeiket és ne is zavartassák magukat. Én ezt teszem most szombaton. :) (Leszámítva talán ezt a bejegyzést)

A bejegyzés trackback címe:

https://simakotes.blog.hu/api/trackback/id/tr247165495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása