10 elképesztően őrült kötött kaja

2015. január 02.

Érezted mostanában úgy, hogy szívesen nézegetnél élethű horgolt és kötött kajákat? Olyanokat is, amik estleg közben még sapkák is? Most megteheted, ez garantáltan kalóriaszegény!

 

A hentesnél


Phil Ferguson
egyik öhm.. sapkája

 

Sütiorgia avagy keresd a kakkuktojást

 

Tésztásoknak

 

Egy nagyon beteg sushi sál. Feltekerve maki, kitekerve sál. És igen! A minta ingyenes, ha esetleg valakinek eszébe jtuna ilyet hogolni.. 

 

Cuki forrócsoki, inyenes minta itt  

 

Dinnyezokni (igen... az.)

 

És igen! Most neked is lehet egy saját homárod. Minta itt.

 

És végül de nem utolsó sorban a teljességgel megmagyarázhatatlan hambi partiruha (sajnálatos módon nem találtam mintát hozzá)

Ha ezek után még mindig úgy éreznéd, hogy nem elégültél ki kötött és horgolt kaja téren, ajánlom Philt az Instagramon vagy itt van némi kötni- horgolnivaló finomság reggelire ebédre és vacsorára. Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://simakotes.blog.hu/api/trackback/id/tr306977633

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fantasztikusan kreatív gasztroajándék 2015.01.03. 12:01:20

Ilyet kérek mostantól az összes születésnapomra és karácsonyra is, tele akarom pakolni a plüss hűtőszekrényemet velük!  Az ő munkája: http://www.jessicadance.com/ Te milyen ételt szeretnél a legjobban? Én egy phó levest! És közben ma rábukkant...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása